Passion schilderij 120 bij 80 cm gemaakt door Sandra Rethmeier

Startprijs: €250

Lot #93
Startdatum 01/05/2022 20:00
Einddatum 07/05/2022 20:00
Totaal €250

Ik heb 2 prachtige schilderijen mogen ontvangen van Sandra Rethmeier. 2 schilderijen die zo veel zeggen! Van de rust waar ik naar verlang naar de emoties die door mijn lichaam gieren. Passion, hoe vurig en hoe vol van emoties een prachtige weergave van al het vuur al het verlangen dat ik voel om de behandeling te mogen ondergaan en ook gewoon ga doen! Het zal heftig zijn, gepaard met emoties en kracht heerlijk om naar dit doek te mogen staren en de opnieuw alles te mogen gaan beleven. Heerlijk deze kracht dit dit mooie werk uitstraalt en je laat voelen.

Acryldynamics wordt gerund door Sandra Rethmeier. Sandra is van origine psycholoog. Sandra heeft een aantal workshops gevolgd en is vervolgens zelf aan de slag gegaan en gaan experimenteren. Ze houdt het liefst van abstract en laat vormen en kleuren samenvloeien op een doek. 

De passion is gemaakt met de acrylverf in de kleuren; Karmijnrood, Oxide, Goud en Zwart. De afdeklaag is vernis. 
De passion is in 2020 ingestuurd voor "Painting of the year" en heeft mooi jurycommentaar gehad, namelijk:

This is a huge canvas. Enormously warm it radiates towards you. Precisely because of the dark colours where the light comes out. The bold brushstroke is reminiscent of a cut-out from Rembrandt's painting 'Jewish Bride" from the bride's dress. Because the bride's dress has the brightest colours on the right, the eye is drawn to it. A smootlhy  painted work.

Meer informatie over Sandra Rethmeier is te vinden op: www.acryldynamics.nl

Acryldynamics.nl werkt mee aan de veilings actie van Steunliset, deze veiling kavel is het schilderij Passion met afmeting van 120 bij 80 cm.

Wanneer je de Passion graag in het echt wilt zien voordat je mee gaat bieden op de veiling dan is dit op afspraak met Sandra Rethmeier mogelijk op donderdag 14 april. Voor een andere datum neem contact op met Sandra dmv een email te sturen naar: sfr@spiralconsult.nl 

De Passion is in overleg op te halen bij Acryldynamics.

LET OP!
MAILS VAN DE VEILINGSITE KUNNEN IN SPAM TERECHT KOMEN. MOCHT JE EEN VEILING WINNEN EN GEEN MAIL OF BETAALVERZOEK ONTVANGEN NEEM DAN CONTACT MET ONS OP VIA:
steunliset@gmail.com
LAAT IN HET ONDERWERP DAN METEEN WETEN OM WELK VEILINGITEM HET GAAT.