Jewel schilderij 60 bij 80cm gemaakt door Sandra Rethmeier

Startprijs: €150

Lot #104
Startdatum 01/05/2022 20:00
Einddatum 07/05/2022 20:00
Totaal €150

Ik heb 2 prachtige schilderijen mogen ontvangen van Sandra Rethmeier. 2 schilderijen die zo veel zeggen! Van de rust waar ik naar verlang naar de emoties die door mijn lichaam gieren. Jewel zo mooi zo puur die glansrijk straalt als de Krul van elk leven. Zo ook mijn leven, want gelukkig mag ik spreken dat als ik mijn stamcelbehandeling heb mogen ondergaan ik weer mag bloeien en leven zonder MS! Hoe mooi hoe krachtig! De parel van het leven.

Acryldynamics wordt gerund door Sandra Rethmeier. Sandra is van origine psycholoog. Sandra heeft een aantal workshops gevolgd en is vervolgens zelf aan de slag gegaan en gaan experimenteren. Ze houdt het liefst van abstract en laat vormen en kleuren samenvloeien op een doek. 

Jewel is gemaakt met de acrylverf, ,ixed media. In de kleuren; Titaanwit, Sienna, Koper, Brons, Gebrande oker, Oxide zwart. De afdeklaag is vernis. 

Meer informatie over Sandra Rethmeier is te vinden op: www.acryldynamics.nl

Acryldynamics.nl werkt mee aan de veilings actie van Steunliset, deze veiling kavel is het schilderij Jewel met afmeting van 60 bij 80 cm.

Wanneer je de Jewel graag in het echt wilt zien voordat je mee gaat bieden op de veiling dan is dit op afspraak met Sandra Rethmeier mogelijk op donderdag 14 april. Voor een andere datum neem contact op met Sandra dmv een email te sturen naar: sfr@spiralconsult.nl 

Jewel is in overleg op te halen bij Acryldynamics.

LET OP!
MAILS VAN DE VEILINGSITE KUNNEN IN SPAM TERECHT KOMEN. MOCHT JE EEN VEILING WINNEN EN GEEN MAIL OF BETAALVERZOEK ONTVANGEN NEEM DAN CONTACT MET ONS OP VIA:
steunliset@gmail.com
LAAT IN HET ONDERWERP DAN METEEN WETEN OM WELK VEILINGITEM HET GAAT.