Dopper, Boek; Dominee van de duurzaamheid ter waarde van 7.95 euro

Startprijs: €2

Lot #90
Startdatum 01/05/2022 20:00
Einddatum 07/05/2022 20:00
Totaal €2

Dominee van de duurzaamheid is geschreven omdat de meeste mensen onbekend zijn met het onderwerp. En onbekend maakt onbemind. De meeste mensen zijn gewoon niet bezig met duurzaamheid omdat het in hun ogen niet leuk is, bovendien duur en toch ook wel behoorlijk elitair. En dat terwijl bijna iedereen toch wel een leuk leven ambieert met bovendien een goede toekomst voor kinderen. En terwijl bijna iedereen het leuk vindt om weleens iets voor een ander te doen, gezond te eten, leuk werk te hebben en omringd te worden door leuke mensen. Dit boek heeft als ambitie om duurzaamheid normaal te maken, minder elitair en zelfs leuk. In 25 makkelijk en leesbare en inspirerende hoofdstukken neemt Leen Zevenbergen ons mee in een wereld die de hemel op aarde kan zijn, mits we met elkaar een aantal stappen maken naar verbetering. Stappen die niet moeilijk zijn, maar wel urgent.

Lees elke avond een hoofdstuk, val vrolijk in slaap en ontdek hoe makkelijk het is om jouw bijdrage te leveren.

Meer informatie over dopper is te vinden op: www.dopper.com

Dopper werkt mee aan de veilings actie van Steunliset, deze veiling kavel is een boek Dominee van de duurzaamheid ter waarde van 7.95 euro.

Het boek kan worden opgehaald bij Liset in Velserbroek. Verzen kan ook, verzendkosten zijn dan voor de koper.

LET OP!
MAILS VAN DE VEILINGSITE KUNNEN IN SPAM TERECHT KOMEN. MOCHT JE EEN VEILING WINNEN EN GEEN MAIL OF BETAALVERZOEK ONTVANGEN NEEM DAN CONTACT MET ONS OP VIA:
steunliset@gmail.com
LAAT IN HET ONDERWERP DAN METEEN WETEN OM WELK VEILINGITEM HET GAAT.